INFODESK
(werkdagen: 9 - 21:00)
033 - 20 111 44
Gratis Verzending
Gratis 180 Dagen Retour

Audient iD4 HomeStudio Desk

Audient Audient iD4 HomeStudio Desk

 • iD4 Audient
 • SR850 Samson
 • C01 Samson
 • MicCable-XLR3 Sonectrix
 • Mini Pop Pro Sonectrix
 • USB 1.4 Samson

Audient iD4 HomeStudio Desk Kopen?

Aanbieding: €289.95 - Korting:24%
219.95 Gratis Verzending (boven €50) Morgen in Huis*
Op voorraad Bestel voor 18:30, morgen in huis .. of vandaag afhalen.
Officiele Merk Garantie
180 dagen Gratis Retour
Laagste Prijs Garantie
Betaal 14 dagen achteraf
 • Audient Audient

Audient iD4 HomeStudio Desk Top 3 accessoires
 • RESOLV SE5 Samson
 • ROKIT RP5 G3 KRK
 • Type05 HEDD
Bekijk alle ..

Goedkoper of Duurder/Beter

Om ook te bekijken: Eventuele goedkopere en andere/betere/beste alternatieven

Omschrijving

PC Mac en Laptop Geluidskaart Pakket met de Audient iD4 USB high speed geluidskaart, de CO1 condensator studio microfoon, de MD3 desk standaard en de mooie SR850 studio koptelefoon.

Waarom is dit USB geluidskaart pakket zo goed? Deze set heeft de nieuwe iD4 geluidkaart waar een echt studio microfoon voorversterker in zit die ook in de grote studio mixers gebruikt wordt van Audient! Daarnaast zit er in dit pakket de CO1 microfoon. Dit is een hele goede condensator microfoon, ook wel studio microfoon, die ook in vele studios gebruikt wordt om zijn goede kwaliteit voor van en spraak opnamen.

En verder zit er de Cakewalk SONAR LE recording software bij om goed te kunnen opnemen (naas natuurlijk ook simpele programmas als AUDACITY bijvoorbeeld). Met deze studio recording software kun je zowel audio via de microfoon opnemen, maar ook keyboard, gitaar, piano en muziek, en dit alles ook met effecten, je muziek te mixen.

De MD3 standaard is ideaal voor op het bureau of de tafel. Deze is gemakkelijk heen en weer te schuiven en de microfoon makkelijk te verstellen. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor bijvoorbeeld een grote standaard, een radio microfoon standaard of een extra zware kwaliteit standaard

En als laatste natuurlijk de zeer fraaie SR850 studio koptelefoon. Deze gebruik je bijvoorbeeld voor het zang opnemen:opnemen van zang tijdens het inzingen zodat de muziek van de speakers niet weer je microfoon inkomt. Dat klinkt namelijk nooit goed. En ook handig voor het mixen zodat je goed kunt horen wat je hebt ingezongen of opgenomen. Dit lukt altijd een stuk minder goed met standaard speakers in een iPad/computer of laptop.

Dus een zeer mooi pakket voor zowel de nog beginnende opnemende zanger of zangers of de al gevorderde home studio producer die echt een goed geluid zoeken, en handig met de windows laptop, PC of Mac willen werken.

Het enige wat je mist in dit pakket zijn goede studio speakers. Deze kun je altijd bijbestellen of later er nog bij kopen. In principe heb je ook aan de goede studio koptelefoon die er bij zit eerst al genoeg om op te nemen en terug te luisteren

iD4 HomeStudio Desk Details

Studio-quality recording package for your Mac or PC
High-quality CO1 condenser microphone
Samson Studio SR850 studio headphones
Up to 24 bit, 96KHz audio quality, better than CD audio quality
USB bus-powered
Large monitor level control
Easy to connect for instant recording
All cables included (XLR, USB)

Reviews, Tests en Opmerkingen


Snel geleverd, goede service. - Job, Haarlem


Bedankt voor de zeer snelle en duidelijke telefonische hulp. Zeer tevreden - Jolien


Fijn om advies van echte experts te krijgen - mvr Hermans

review schrijven

Accessoires voor iD4 HomeStudio Desk


 • RESOLV SE5 Samson
 • ROKIT RP5 G3 KRK
 • Type05 HEDD
 • BL3 Samson
 • MD5 Samson

Populaire ProductenCopyright 2000-2015 KeyboardsKopen.nl Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Algemene voorwaarden