INFODESK
(werkdagen: 9 - 21:00)
033 - 20 111 44
Gratis Verzending
Gratis 180 Dagen Retour

HEDD Producer Set iD4 Type07

HEDD HEDD  Producer Set iD4 Type07

  • iD4 Audient
  • Type07 HEDD
  • 2JS-XLRm 3m ProCab

HEDD Producer Set iD4 Type07 Kopen?

Aanbieding: €1599.00 - Korting:12%
1399.00 Gratis Verzending (boven €50) Morgen in Huis*
Op voorraad Bestel voor 18:30, morgen in huis .. of vandaag afhalen.
Officiele Merk Garantie
180 dagen Gratis Retour
Laagste Prijs Garantie
Betaal 14 dagen achteraf
  • HEDD HEDD

Omschrijving

Wil je als producer, muzikant, DJ of echte muziek liefhebber speakers kopen om direct op je laptop, windows PC of Macbook aan te sluiten? En wil je absolute top kwaliteit geluid? Dan is deze studio speaker set de perfecte combinatie om het geluid zo direct en puur mogelijk weer te geven. Via de meegeleverde iD4 USB geluidskaart gaat het geluid vanuit je computer zonder verlies naar de Hedd type07 speakers. Daar wordt het geluid met hoge studio kwaliteit 2x100 watt versterkers naar de 7.2 inch woofer en de uniek air motion transformer wat een puur geluidsbeeld geeft van maar liefst 38Hz tot maar liefst 50kHz, ver boven het menselijk gehoor. Hoewel je niet al het hoog kunt horen heeft dit echter wel als resultaat deze unieke air motion transformers, in plaats van de traditionele tweeter, in het hoorbare hoog een zo bijzonder mooi helder, puur en transparant hoog in het hoorbare gedeelte mogelijk maken wat met traditionele tweeters niet mogelijk is in deze prijsklasse.

De type07 versie van deze set is vooral bedoeld voor iedereen die echt het vermogen wil hebben. Dus voor wat grotere (home)studios, of als je het wat harder wil kunnen zetten. Voor een compactere en goedkopere versie kun je ook kiezen voor de wat goedkopere type05 studio speaker set.

Reviews, Tests en Opmerkingen


Snel geleverd, goede service. - Job, Haarlem


Bedankt voor de zeer snelle en duidelijke telefonische hulp. Zeer tevreden - Jolien


Fijn om advies van echte experts te krijgen - mvr Hermans

review schrijven

Populaire ProductenCopyright 2000-2015 KeyboardsKopen.nl Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Algemene voorwaarden