• Novation LaunchKey Goedkoop Kopen | Aanbieding | Promo
  INFODESK
  (werkdagen: 9 - 21:00)
  033 - 20 111 44
  Gratis Verzending
  Gratis 180 Dagen Retour

  Videos  Novation LaunchKey

  Novation Novation LaunchKey
  Officiele Merk Garantie
  180 dagen Gratis Retour
  Laagste Prijs Garantie
  Betaal 14 dagen achteraf
  • Novation Novation

  LaunchKey kopen bij KeyboardsKopen.nl

  De Novation Launchkey is te koop in 4 versies

  Launchkey Mini MK2
  LaunchKey 25 MK2
  LaunchKey 49 MK2
  LaunchKey 61 MK2

  De LaunchKey mini is vooral bedoeld als portable keyboard of als een keyboard met controller functies wil kopen en je al andere grotere keyboards en midi controllers hebt met veel toetsen en je dus alleen de speciale controller functies van de Launchkey wil hebben.

  De nieuwe Launchkey MK2 volledige keyboard hebben nu ook RBG led kleuren onder de speciale launchpad pads op het keyboard.

  Launchkey Live, Muziek en Studio Keyboard/Synthesizer

  Launchkey Keyboards zijn voornamelijk bedoeld als controller keyboards in combinatie met een computer, PC, Mac, MacBook of iPad. Het launchkey keyboard is de zogeheten hardware controller en bijvoorbeeld de laptop of iPad met muziek software is het muzikale hart. Dit maakt het mogelijk om via de Launchkey allerlei soorten geluiden, keyboards en synthesizers te spelen. Van klassieke piano geluiden tot hele vette synths. Maar ook heel bijzonder aan de nieuwe launchkey keyboards zijn de zeer bijzondere controller functies zoals de lichtgevende launchkey pads. Hiermeer kun je allerlei geluiden triggeren, van drum loops tot geluidseffecten en van losse beats tot complete muzikale stukken.

  De launchkey keyboards zijn dus voor vele dingen te gebruiken. Of je nu gewoon hele mooie geluiden wil in combinatie met je keyboard, of singer/songwriter bent, of (beginnende) muziek producer, of voor live optredens een heel mooi keyboard zoekt met alle handige mogelijkheden van software synthesizers en loops, beats en samples.

  Optimaal geluid met de launchkey

  Om optimaal geluid met je launchkey keyboard te krijgen raden wij je aan om een goede usb geluidskaart te kopen als je die nog niet hebt. Deze combineer je met goede studio monitor speakers of een goede koptelefoon en je hebt dan echte de meest mooie geluiden die mogelijk zijn zonder duizenden euros te hoeven uitgeven voor een veel duurder keyboard!

  Populaire Producten  Copyright 2000-2015 KeyboardsKopen.nl Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Algemene voorwaarden