INFODESK
(werkdagen: 9 - 21:00)
033 - 20 111 44
Gratis Verzending
Gratis 180 Dagen Retour

Samson PA-Audio-PRO-9

Samson Samson  Pa-audio-pro-9

Samson PA-Audio-PRO-9 Kopen?

Aanbieding: €1499.95 - Korting:13%
1299.95 Gratis Verzending (boven €50) Morgen in Huis*
Officiele Merk Garantie
180 dagen Gratis Retour
Laagste Prijs Garantie
Betaal 14 dagen achteraf
  • Samson Samson

Omschrijving

Top model draagbaar PA systeem voor muziek en grotere evenementen waar een presentatie geluidssyteem nodig is. Dit systeem heeft een 16 kanaals mixer en 2 grote actieve Auro D415 speakers met ingebouwde versterkers.

Dit complete geluidssysteem is zowel geschikt als vaste zanginstallatie voor bijvoorbeeld een oefenruimte, cafe, party centra, thuis studio, waar een goede zanginstalltie voor muzikanten en optredens gewenst is. Maar is ook nog pirma te gebruiken als draagbaar mobiel geluidssysteem.

16 Kanaals PA Mixer

Het geluidssysteem wordt geleverd met een moderne 16 kanaals mixer met een 24 bit studio geluidskwaliteit effect processor met digitale galm. De zanginstalltie heeft hierdoor meer dan voldoende ingangen om zelfs een complete band te kunnen versterken. Standaard zijn er 8 microfoon ingangen, en nog 4 stereo ingangen voor bijvoorbeeld keyboards en externe apparatuur zoals draaitafels, audiospelers etc.

AURO D415 Draagbare Speakers

Het PA/zangsysteem wordt compleet geleved met 2 hoog vermogen draagbare PA luidsprekers. Deze hebben zelfs 15 inch luidsprekers waardoor ook het laag zelfs nog heel goed klinkt zonder direct een subwoofer nodig te hebben. De AURO D-415 kunnen gemakkelijk op de bijgeleverde speakerstandaards geplaatst worden en hebben ingebouwde handgrepen om gemakkelijk mee te kunnen nemen.

Als Zanginstallatie

Als zanginstallatie is dit dus een prima PA systeem om zowel in een cafe, een oefenruimte of waar dan ook flink wat microfoons en andere apparatuur te kunnen versterken. Gemakkelijk mee te nemen en ook nog eens zeer betaalbaard. De zangmixer kan ook ingebouwd worden op een 19 inch rack.

Als presentatie en muziek geluidsinstallatie biedt dit systeem ook vele mogelijkheden. Aansluiten van meerdere microfoons, draadloze headsets of dasspel microfoon systeemen. Verschillende audio spelers, een laptop en andere audio apparatuur. Dus ideaal voor zowel party centra, horeca en grote vergarder/bedrijfs ruimten.

Reviews, Tests en Opmerkingen


Snel geleverd, goede service. - Job, Haarlem


Bedankt voor de zeer snelle en duidelijke telefonische hulp. Zeer tevreden - Jolien


Fijn om advies van echte experts te krijgen - mvr Hermans

review schrijven

Populaire ProductenCopyright 2000-2015 KeyboardsKopen.nl Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Algemene voorwaarden