INFODESK
(werkdagen: 9 - 21:00)
033 - 20 111 44
Gratis Verzending
Gratis 180 Dagen Retour

sE Electronics 2200a II PAK DESK PRO USB

sE Electronics sE Electronics  2200a II Pak Desk Pro Usb

  • Shock X22 sE Electronics
  • SCARLETT 2i2 Focusrite
  • 23860 K&M
  • SE POP22 sE Electronics

sE Electronics 2200a II PAK DESK PRO USB Kopen?

Aanbieding: €629.95 - Korting:6%
589.95 Gratis Verzending (boven €50) Morgen in Huis*
Op voorraad Bestel voor 18:30, morgen in huis .. of vandaag afhalen.
Officiele Merk Garantie
180 dagen Gratis Retour
Laagste Prijs Garantie
Betaal 14 dagen achteraf
  • sE Electronics sE Electronics

Omschrijving

sE Electronics 2200a II PAK DESK PRO USB compleet

Het sE Electronics 2200a II PAK DESK PRO USB pakket is een complete studio bundel om in combinatie met een laptop, computer, PC of Mac, een complete opname studio te creeeren. Het pakket kan worden besteld met extra opties zoals bijvoorbeeld een koptelefoon, maar is van zichzelf al behoorlijk compleet inclusief de sE 2200a II studio microfoon, een luxe shockmount, een speciaal metalen pop filter voor professionele stem, zang, rap of spraak opnamen, een USB [audio interface om deze studio mic in een USB microfoon om te toveren, en een zeer professionele desk microfoon arm zoals die ook in professionele radio en commerciele studios wordt gebruikt. Dat is behoorlijk compleet.

sE Electronics 2200a II studio microfoon

De 2200a II studio microfoon is de nieuwste versie van de inmiddels klassieke bestseller. In deze prijsklasse is dit gewoon de studio mic waarmee er op het meest professionele niveau hele hoogwaardige opnames in studios gemaakt worden. Van zang voor complete albums door top artiesten maar ook als voice over microfoon in studios die commercials maken. De se2200a II heeft een geheel nieuwe zwarte look, met speciale coating, en een nog weer vebeterde geluidskwaliteit. Kortom geen twijfel mogelijk dat dit de beste studio mic in deze prijsklasse is.

sE Electronics 2200a II Professionele Desk Arm

Een bijzonder item in dit studio pakket is de professionele desk arm voor de se 2200a II. Aangezien de grote studio microfoon met bijbehorende schokspin toch niet helemaal gewichtloos zijn door het robuuste studio ontwerp, vraagt dit ook wel wat van de microfoon standaard of arm. De professionele desk arm in dit pakket is speciaal ontworpen voor zwaardere of groter studio mics, en voor veelvuldig gebruik. Bovendien zit de microfoon kabel netjes weggewerkt in de desk arm standaard waardoor er geen kabels over het bureau of de werkplek hoeven te slingeren. Met behulp van de beweekbare flexibele gedeelte van de arm zet je zo de microfoon gemakkelijk in de juiste stand en hoogte, en vouwt deze zo weer weg om weer verder te gaan met mixen, editen of ander computer werk. Super handig en opgeruimd professioneel werken dus.

sE Electronics 2200a II studio mic review test

Eigenlijk is een uitgebreide review of test van deze studio microfoon niet nodig aangezien het eigenlijk alleen maar een verbeterde en vooral mooiere versie is van de al beroemde 2200a microfoon waar al vele beroemde professionele opnamen mee zijn gemaakt. Wat valt er dan verder nog te noemen in een korte review test:

1) mooier met de nieuwe zwarte coating
2) + extra opname patronen
3) mooie en zeer robuuste schokspin
4) geluidskwaliteit zelfs verbeterd

Studio USB aansluiting met de sE Electronics 2200a

Een goede studio microfoon kan natuurlijk niet zonder de juist aansluiting naar de computer of Mac. De bijgeleverde USB audio interface, de 2i2 is een professionele studio USB interface waarmee de sE 2200a II volledig tot zijn recht zal komen in elke studio waarbij er voornamelijk zang, rap, stem en enkele instrumenten zoals akoestische gitaar worden opgenomen. Voor meer aansluitmogelijkheden kunt u ook dit pakket kopen zonder de USB interface en in plaats daarvan een andere interface bestellen.

sE Electronics 2200a II en zang en stem opnemen

Hoewel de sE2200a II microfoon voor alle studio toepassingen bruikbaar is, en zeker wordt gebruikt door vele muzikanten en producers, is de microfoon vooral bekends als 1 van de allerbeste en als best klinkende studio zang microfoon. Voor zang en stem opnamen klinkt de microfoon direct, vol en warm, en toch nog zeer natuurlijk. Zeker met de extra multi pattern opties is de microfoon nog meer toepasbar voor alle soorten zang opnamen dan de toch al beroemde voorganger, de se2200a van sE Electronics.

Reviews, Tests en Opmerkingen


Snel geleverd, goede service. - Job, Haarlem


Bedankt voor de zeer snelle en duidelijke telefonische hulp. Zeer tevreden - Jolien


Fijn om advies van echte experts te krijgen - mvr Hermans

review schrijven

Populaire ProductenCopyright 2000-2015 KeyboardsKopen.nl Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Algemene voorwaarden